Te ręce które biły
zostaną odcięte
te nogi które kopały
zostaną odjęte
to serce które mroziło
nienawiścią i pogardą
będzie wyrwane
ten język który sączył jad
będzie wycięty
te oczy które patrzyły źle
będą wyłupione
i będziesz tak siedział
bez rąk
bez nóg
bez serca
bez języka
bez oczu
bo jak mówi przykazanie 11
nie lekceważ niczego z tego co napisane
bo on jest sprawiedliwy
i to też jest miłosierdzie