A gdyby tak…

paulatama

Słowo świata najsmutniejsze?

Gdyby.

A gdyby tak…

Nasze serca wystraszone 

W nieudolności zbyt dumne  

Miłości tej głupiej niesforne

Zbrodni na sobie nie popełniły 

 

A gdyby tak…

paulatama
paulatama
Wiersz · 29 listopada 2021
anonim