On

Yaro

mój Bóg jest wielki
wielki jest Syn
szukałem Go

On odnalazł mnie

 

pośród chmur
pomiędzy niebem a ziemią
iskrzy wojny
są wszędzie

 

pomiędzy wszechświatem
przestrzeń zapomnianych
niechcianych
dziatek

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 29 listopada 2021
anonim