przewrotne stany świadomości

Lucky Person

kim jesteś spokoju w mojej głowie

nietwórczym zaledwie kawałkiem 

a ja tęsknię za płodnością kiedy

stłamszone we mnie niemoce

liż mnie bólu

całuj smutku

dokuczaj przepita wątrobo

jestem miłością niekochanych 

muzą niedojebanych

talent mi podąża do granic 

impotentów twórczych

jednoczy się z nimi i umiera 

będąc przede wszystkim

niech nie będzie stałych

niech będą zmienne świadomości

jakby przewrotność nie miała

nic więcej niż stan nieprzewrotności

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 2 grudnia 2021
anonim