jestestwo

Izabela Filipowicz

być sobą
piękne uczucie
udawać
nikogo nie muszę

twarz
bez maski
pokazać

liczy się życie
nie zabawa

szczerością
budować
szczęście

prędko
łapię je
zanim
odejdzie

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 3 głosy
Izabela Filipowicz
Izabela Filipowicz
Wiersz · 5 grudnia 2021
anonim
  • Yaro
    Co raz lepiej piszesz i ciekawie:)Serdeczności:)

    · Zgłoś · 2 lata temu