odwrócenie

Yaro

jesienią

jeszcze raz ponieś


pachniesz końcem lata

wiatr porywa liściaste

taniec trwa wokół


przerwa


pomiędzy szumem liści i

suchej beskidzkiej trawy


napowietrzni nietykalni


unosimy się

a ty

odwrócona plecami

Yaro
Yaro
Wiersz · 8 grudnia 2021
anonim