Czy była to już miłość

Ela Kwiecińska

Czy była to już miłość
czy tylko jej pragnienie?
Ja ten czas kiedy byłeś
nazwałam twoim imieniem

 

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 10 grudnia 2021
anonim