terazniejszosc

nuanda

granice powierzchni kuli

mknącej po orbicie czasu niedokonanego

powiew tonow piesni 

wiecznego echa lasu pustego

w ktorym nie ma czasu 

na wspomnienia losu

Oceń ten tekst
nuanda
nuanda
Wiersz · 10 grudnia 2021
anonim