Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Izabela Filipowicz
Pędząc
Pędząc
Izabela Filipowicz
Pędzi życie gdzieś daleko
Dokąd pędzisz życie cudne?
-Chcę odpocząć od wyścigu
Co przesłania piękno świata
I odsuwa mnie od brata
Lubię
Izabela Filipowicz
Wiersz · 12 grudnia 2021
×
Zgłoś obraźliwe treści