Twój smutek

Ela Kwiecińska

Twój smutek nas połączył
i chyba nic więcej
przecież byliśmy razem
bardzo krótko
Pocieszyć chciałam cię
kochaniem moim czystym
lecz ty nie miałeś dla mnie
nic prócz twego smutku
Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 12 grudnia 2021
anonim