Dotyk mądrości

Ela Kwiecińska

W cieniu kościelnej wieży
szukając wiary darowanej pokoleniom
szukając prawdy danej pokornie szukającym
dotykamy mądrości
Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 13 grudnia 2021
anonim
  • Aktywista
    fatalny Mithril13 grudnia 2021, 20:01
    fatalny Ir13 grudnia 2021, 20:21

    chroniczna zgodność trolli, jak jedna osoba

    · Zgłoś · 2 lata