dla nas nie ma jutra

Yaro

uciekłaś z mojego życia

przez okno wdziera się wiatr

 

trzask białych okiennic

 

w przeciągu poznaniem

nieuchwytny moment snem

 

burzą serc wrze krew

 

nie zapomnieć miłości w sobie

oddam wszystko tylko nie mogę

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 18 grudnia 2021
anonim