Fajnie

Yaro

 

Dziękuję bardzo fajnie ciebie znać

odnalazłaś moje imię na życzenie

 

zabłąkany w świecie bez ciebie

 

nie mogę ogarnąć szczęścia

darowałaś je

 

inny styl pełen opis

zabawią słowa nas

deszcz nie rozpuści ich

 

miłość co dojrzewa słodyczą

 

pomiędzy uderzającym odbiciem

w lustrze z naszym zdjęciem

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 21 grudnia 2021
anonim