zniewolona

Izabela Filipowicz

zniewolona wierszem
staję w prawdzie
przed sobą
czy jeszcze uda się
żyć bez niego

 

Oceń ten tekst
Izabela Filipowicz
Izabela Filipowicz
Wiersz · 26 grudnia 2021
anonim