kartka w kalendarzu
rozdział zacznie
jesteśmy gotowi
na kolejne
z życiem starcie
stare
odchodzi
w zapomnienie
zostanie nauka
lub
wspomnienie
przyjdzie znów wiosna
I ciepłe lato
nowe wyzwania
czas poznania
Nie bój się
zacząć
Jeszcze raz
niech będzie to
dobry czas