rozumiem, że jest Pan fizykiem, proszę więc zerknąć na mój fb, a tam znajdzie Pan krótki elaborat mojego modelu Wszechświata, tłumaczę dokonane pomiary WMAP oraz obserwacje czarnych dziur galaktyk i czarnej dziury Drogi Mlecznej, także galaktyk typu Dragonfly.
rozumiem, że jest Pan fizykiem, proszę więc zerknąć na mój fb, a tam znajdzie Pan krótki elaborat mojego modelu Wszechświata, tłumaczę dokonane pomiary WMAP oraz obserwacje czarnych dziur galaktyk i czarnej dziury Drogi Mlecznej, także galaktyk typu Dragonfly.
Facebook:
https://www.facebook.com/media/set?vanit...
:-)