tak mam

Yaro

moim zdaniem wezbrałem 

po przerwie puszczają nerwy 

rozpuszczam lody miłości 

rozpływam się świtem 

świat jest bliżej moim zdaniem 

zawsze tak mam nad ranem

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 4 stycznia 2022
anonim