~ CZŁOWIEK NIEWSPÓŁCZESNY
Błąka się poezja
na twych myśli krańcach
czas spływa bezwolnie
po zgubionych dniach
zuchwałe marzenia odkształca
Barwne wspomnienia
spływają spod powiek
przeżywając świat
bo tyś melancholik
niewspółczesny człowiek
⊰Ҝற$⊱………………………………… Toruń - 15 stycznia '22