przygładzili
pokazali
poprosili
super - blisko
a - już dalej - czasem kaptur dzieli
nic nie grzeje
skacze
pruje
i kolana brudzi
może
ktoś lub coś przedzieli
i już trochę łapie
łypie
wraca
o - jak dobrze
rama zawsze kąty trzyma....