krótka historia współżycia

Yaro

 

orgazm

lustrzanym odbicie przeciwieństwa

bólu w życiu

 

zapominasz

o  wszystkim na chwilę

budzisz się opada kurtyna 

za oknem

szary grymas

 

odchodzi to co piękne

niewola choroba zgnilizna

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 20 stycznia 2022
anonim