Najważniejsze
tylko
kochaj
cała reszta przyjdzie
sama
serce czuje
nuci
kroki wrzuci i podpowie
tu - bez miary i liczydeł
ot - tak samo
już się ścieli
dzień za dniem się toczy
w każdym kroku i oddechu
równym rytmem dzieli
kiedyś
kiedyś - plon zobaczysz
i już - dzisiaj
masz niedzielę....