***(bukiet kwiatów polnych CCCXCVIII)
czasem wśród mrocznej poślepnej ochocie
co pieszczotami zgarniam na twe skinienie
zmyślnie rozwiera ślad uda w pieszczocie
nie byle jakie jednak ujmuję wargi w ciele
po ciele się wije warkocz w wykrzykniki
gdy ja prowadzę deszcz a ty czekasz sucha
gdy za wargami dwiema prowadzę po ciele
ty jesteś moja i nie wysychasz
i radość się pisze w kosmatym ogrodzie
tam dreszcz się kładzie i owija duszność
a ja się raduję że kochasz weekendem
od piątku po niedzielę kochasz – więc kocham
19 stycznia, 2022
Andrzej Feret : Andrzej Feret | Facebook
-------------------------
foto z Internetu : Facebook
Leonard Cohen: Leonard Cohen - If I Didn't Have Your Love (Official Audio) - YouTube