Kto ma miękkie serce
musi mieć twarde litery
Dasz palec
weźmie cały świat
Dasz skrawek duszy
weźmie całą komnatę
Dasz serce na dłoni
weźmie wszystkie organy
Polega na tobie
a ty... poległeś
nie pomógł
choć mógł
Uśmiech w oczy
w plecy nóż
Któż to taki, no któż?
?
?
?
Przyjaciel, kiedyś, podobno...