taka sobie refleksja

Iza Marcinkowska

Kto ma miękkie serce

musi mieć twarde litery

 

Dasz palec

weźmie cały świat

 

Dasz skrawek duszy

weźmie całą komnatę

 

Dasz serce na dłoni

weźmie wszystkie organy

 

Polega na tobie

a ty... poległeś

nie pomógł

choć mógł

 

Uśmiech w oczy

w plecy nóż

 

Któż to taki, no któż?

?

?

?

Przyjaciel, kiedyś, podobno...

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
Iza Marcinkowska
Iza Marcinkowska
Wiersz · 3 lutego 2022
anonim
  • Iza Marcinkowska
    Dzięki :)

    · Zgłoś · 2 lata temu
  • Andrzej
    Dobitnie w kilku prostych słowach to lubię , nazywać trzeba rzeczy po imieniu .Uśmiech w oczy w plecy nóż .

    · Zgłoś · 2 lata temu