Literatura

mój celownik (wiersz)

Yaro

przeskoczyć własne słabości

wyrzucić do morza ości słów

 

 

pokonać własne ego

 

nie pozostać słupem soli

pamiętaj kolego nie licz medali

 

nie zatrzymuj się biegnij na szczyt

by z niego szybko zbiec i wyznaczyć nowy cel

celem jest przeżyć i podzielić się chlebem

 

spokój miłość pokój na ustach miej

z uśmiechem między ludzi wejdź

 

nie przejmuj się słowami kochaj mocniej

dla dobrych i złych bądź przyjacielem

 

by błyszczeć nieść nadzieję pokonanym przez życie

zdaj egzamin przetrwania oddaj co najlepsze

za przyjaciół oddaj siebie

 


wyśmienity 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 8 lutego 2022 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca