***(bukiet kwiatów polnych CDXX)
nie odchodź miła ode mnie
nawet jakby ktoś o to prosił
nie odchodź moje oczy i biodra
nie oddaj komuś też siły
nie oddaj komuś za współczucie
tego co mamy na zawsze razem
i nie daj się spodziewać
tego co mi na ramionach dajesz
więcej nich nie muszę Ciebie pytać
o tych co Ciebie chcą poszarpać
nie oddaj i nie odchodź miła
i nie rozmawiaj z nikim w żartach
i wodę lej dla nich miła
a ja mam wino – przednie
i dwa bakały mam słodkiego wina
i Ciebie mam na dnie
- nie odchodź ode mnie miła
27 stycznia, 2022
Andrzej Feret : Andrzej Feret | Facebook
-------------------------------
Fotografia z Internetu : Facebook