żółte samochody i niebieskie
[monumentalne blokowiska]
senna wizja projektu z lat 60°
miasto widziane z wysokości
na-filmie-zapisanym-kamerą
to-socrealistyczna-atmosfera
sektorów prostokątów planu
prześwietlony obraz i 4-8 Hz°
nierealny-sen-słoneczne-lato
to stan wyższej świadomości
żółte samochody i niebieskie
[monumentalne blokowiska]
klisza 8 mm senne marzenie°
miasto widziane z wysokości
na-filmie-zapisanym-kamerą