niebieski szafir klejnot umysłu
ten-który-oznacza-drogę-nieba
i płynącą rzeczywistość takość
ganges indyjska filozofia rzeki°
przezroczysty szafir to plik jpg
plik skopiowany tu do folderu
w kosmologii natura istnienia°
[sens poszerzona świadomość
o to co ważne o mity i kosmos°
aktualne sprawy reguły życia]
niebieski szafir klejnot umysłu
ten-który-oznacza-drogę-ziemi
i płynącą rzeczywistość takość
ganges indyjska filozofia rzeki°
przezroczysty szafir to plik jpg