Literatura

kropla hinduizmu [2a] (wiersz)

das

w mieszkaniu oglądam animację

znak trimurti w telewizorze CRT
szumi cicho zielona świadomość
hologram z hinduistyczną trójcą
to cichy psychodeliczny poranek
 
medytuję tu w niebieskim fotelu
to 4-8 Hz i wschodzi żółte słońce°
świadomość to subtelna materia
tak jak mówią starożytne teksty°
a sylaba OM jednoczy i uspokaja
 
chwila medytacji to trzy aspekty
znak trimurti w telewizorze CRT
w stanie spokojnej świadomości
hologram z hinduistyczną trójcą
to cichy psychodeliczny poranek

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 25 lutego 2022 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca