szumiący-telewizor-odrealnienie
pop culture & hindi screen saver
w pokoju mam tę różową kanapę
theta 4-8 Hz w stanie relaksu OM
energia kwanty wysoka wibracja
i to poranne żółte jesienne słońce
stan świadomości spokój umysłu
prosty rezultat wizualizacji w 3D
i animacji programu ochronnego
szumiący-telewizor-odrealnienie
pop culture & hindi screen saver
w pokoju słodzę błękitną herbatę
theta 4-8 Hz w stanie relaksu OM