kropla hinduizmu [4a]

das

szumiący-telewizor-odrealnienie
pop culture & hindi screen saver
w pokoju mam tę różową kanapę
theta 4-8 Hz w stanie relaksu OM

symbol-procesów-rzeczywistości

 

energia kwanty wysoka wibracja

i to poranne żółte jesienne słońce
stan świadomości spokój umysłu
prosty rezultat wizualizacji w 3D
i animacji programu ochronnego

 

szumiący-telewizor-odrealnienie
pop culture & hindi screen saver
w pokoju słodzę błękitną herbatę
theta 4-8 Hz w stanie relaksu OM

symbol-przemian-rzeczywistości
das
das
Wiersz · 25 lutego 2022
anonim