Kim jest

kamilan

 

lekarz psychiatra 

mąż

ojciec dzieciom

 

na zdjęciu z internetu

stary siwy człowiek 

z oczami cocker spaniela 

 

zbrodniarz 

 

Radovan Karadzić

osądzony w 2016 przez Międzynarodowy  Trybunał Karny

dla byłej Jugosławii 

 

skazany na 40 lat więzienia

z poprawką na karę dożywotnią   

 

poeta

kamilan
kamilan
Wiersz · 27 lutego 2022