***(bukiet kwiatów polnych CDXCV)
zaczarowałem się tobą troszkę
troszeczkę tak małą chwilką
chwilką co rzeźbi żarliwie inkaustem
aż nazbyt za wszelką cenę
zaczarowałem się z zapałek
zaciekle do upadłego
z zapałek co będzie dalej
nieubłagalnie i nie na ślepo
z fanatyzmem i z pasją się zaczarowałem
z uporem wariata że nie ma lepszej sprawy
i nieprzejednanie nieśpiąco się zaczarowałem
nieuleczalnie i niepowściągliwie
się zaczarowałem
27 lutego, 2022
Andrzej Feret : Andrzej Feret | Facebook
---------------------------------------------------------
fotografia z Internetu : Facebook