Literatura

na stopach liczę odciski (wiersz)

Yaro

połączeni cienką linią 

przechodzimy poziom dalej 


w świecie artystycznego mroku 

surrealistyczne fantastyczne 

obrazy słowa w rzeźbione życie 


uciekam drogą szeroką 

twarda zbita od kroków 


artystyczna ekspresja 

pozwala wyrzucić ze środka 


wewnętrzny niepokój 

obawy wrosły w ziemię 


jak osty jak chwasty co niszczą 

dobrą reakcję w symbiozie 


pójść oddalić się od siebie 

by bardziej się do ciebie zbliżyć 


jesteś rzeką polem obfitym 

sytym być i umrzeć w dobrobycie

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 4 marca 2022 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca