Oni nie wiedzieli

kamilan

 

śpiewaczka

aktor 

aktorka 

reżyser (z tych zaangażowanych)

i inni

artyści są wrażliwi 

ale też lubią kawior i szampan 

i pragną pokoju

 

oni się nie spodziewali 

takie piękne urodzinowe życzenia 

kwiaty dla gwiazdy opery  

uścisk dłoni 

błysk flesza 

 

Annie Politkowskiej 

kula w pierś 

kula w głowę 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kamilan
kamilan
Wiersz · 4 marca 2022