***(bukiet kwiatów polnych CDXCVI)
dla tych co nie mam więcej a co mam dla ciebie
aby odjechać gwałtem z oddaniem
i do ostatka do upadłego
pasjami pilnie i bez obłędu
mieć co my chcemy razem z zachwytem
więc piszę tobie bardzo lojalnie
biedy miniemy sprawy w swe dłonie
huraganowo weźmiemy razem
wpadłaś mi wreszcie w moje zakusy
z zachwytem piszę z zachwytem czekam
na nasze wspólne wierne zaciekłe
i ideowe i dla idei? nie do ostatka
i gorączkowo mocno namiętnie dziko
maniackie szczęście ofiarne nie dla idei
27 lutego, 2022
Andrzej Feret : Andrzej Feret | Facebook
--------------------------------------------
fotografia z Internetu : Facebook