Jorge Fernández Granados (Meksyk, 1965)
Credo
Nigdy
Nigdy nie będzie mieć sensu
Nigdy nie będzie mieć sensu ten upust
Nigdy nie będzie mieć sensu ten upust brutalności
Nigdy nie będzie mieć sensu ten niesprawiedliwy upust brutalności
Nigdy nie będzie mieć sensu ten niesprawiedliwy i desperacki upust brutalności
Nigdy nie będzie mieć sensu ta brutalność niesprawiedliwa i desperacka
Nigdy nie będzie mieć sensu niesprawiedliwość brutalności
Nigdy nie będzie mieć sensu ta niesprawiedliwość
Nigdy brutalność nie nabędzie sensu
Nigdy więcej brutalności
Nigdy