pięść znaczyć może tyle rzeczy
wyraz buntu, obrona jak i atak
czy groźba, gdy jakiś żul nią wymachuje
jednak wszystko to tylko przypadkowe rozważania
bo pięść będąca we mnie jest bardzo prawdziwa
mówią, że niełatwo się otworzyć na kogoś
opuścić gardę nieufności i w ogóle
ale no fajnie gdy tak leniwie i błogo
mijają chwile, gdy wchodzisz po biceps