Modlitwa o miłość

Ela Kwiecińska

Do Serca Twojego

modlę się Panie

o Miłość

bo ja sama

kochać nie umiem

Miłość

której nie dotknie

zły czas kiedy przyjdzie

i będzie chciał ją zgasić

swym chłodem

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 13 marca 2022