***(bukiet kwiatów polnych D)
anuluj wszystko co złe Najdroższa
mówię ci na głos i dla nagości
wyrzuć mi wszystko co nam nie wyszło
niech będzie sprawa i rok nie ślepi
nie módl się za mnie nich szlag trafi
bo powiedziałem, że Wisła miłość
nie wierz stęskniona, że nie inaczej
nieuleczalna i nielawinowo
nie powstrzymana ucz mnie poezji
z oddaną mnie jest co bym pragnął
z uporem wartym tej lepszej sprawy
z pasją się trzymam i wciąż gorąco
27 lutego, 2022
Andrzej Feret : Andrzej Feret | Facebook
----------------------------------------
fotografia z Internetu : Facebook