Literatura

Putler (wiersz)

Yaro

ciągnę serię słów po uszach 

 o czym myślę posłucha

gdy wejdzie mi w drogę 

ślimaku zejdź z drogi 

wchodzę nieznane progi 


nabity niczym  pistolet 

strzał dubeltowy wywraca 

naładowany jak kałach 

szybko w szaniec powracam 


wrogu mój istnieje szansa 

pokochać szympansa 

jest niczym nowym 

co mógłbym zrozumieć 

jesteś niezadbanym pozerem 

narysowałem koło wyglądem z zerem

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Aktywista
Aktywista 25 marca 2022, 08:54
Propaguje się w mediach bzdurna bajke o dobrych ukraincach i zlych ruskach. Tyle że ukraincy nie chca osądzić swoich zbrodnairzy. Warci są wiec tyle co ruscy.
25 marca 2022, 20:08
A kim ty "aktywisto" właściwie jesteś? Co było, to było, warto przerwać żale historyczne i zaprzyjaźnić się z sąsiadami. Nowe pokolenia na to czekają. A tacy jak ty na śmietnik historii. Każdy naród ma swoje słabostki. Trzeba patrzeć co będzie, a nie cofać się, ja ty w rozwoju. No!!!
Aktywista
Aktywista 25 marca 2022, 20:17
Ukraina z banderowcami na pewno nie wejdzie do UE, NATO.
Pozostanie im śmietnik na peryferium Europy.
Wjatrowycz na front, łajdaku.
cyklista.wordpress.com/.../klamca-wolynski.../
przysłano: 24 marca 2022 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca