twoje realne spojrzenie jest jak
napić się po pracy wódki
uderzasz nie mogę się zalogować
wiem to ty druga połowa
moje konto czyste wybieramy czystą
najzdrowsze przeżycia prosto z życia
legendy nie pamietam
pamiętaj jedno widzisz
mnie na trzeźwo
patrzę inaczej bardziej
niż kiedykolwiek na rauszu
wódka czysta jest dla ludzi
ludzie nie są z wódkia
wrogu mój leję cię w ryj
chlej i się śmieje wyciagaj wnioski
czy jesteś z miasta czy z wioski
policjanci żołnierze strażacy
piją alkohol po pracy
służba nie drużba
spożycie się podoba wielka szkoda
rodzi się pytanie strach
przed nieodpowiednim zachowaniem
nie pij wódki nie pij wina
kup bilet do kina