Oko Saurona

abc

spoglądam na przyszłe imperium

rozciągające się od Lizbony

aż pod Władywostok

dzielę i rządzę tych zaś co tworzą opór

przeznaczyłem do wycięcia

wraz z lasami w pień

w moim imieniu maszkary

kąpią zbuntowane prowincje w krwi

robią zaczystkę zapisanym

na listy transkrypcyjne

zredagowane przez piątą kolumnę

pożytecznych idiotów

agenturę wypływu

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
abc
abc
Wiersz · 5 kwietnia 2022
anonim
  • abc
    to prawda, tak samo jak ich agentura ..

    · Zgłoś · 2 lata temu
  • Mithril
    ...od zawsze byli, są i będą kandydaci na saurona.

    · Zgłoś · 2 lata temu
Usunięto 1 komentarz