Literatura

bez filozofii (wiersz)

Yaro

oddać życie za przyjaciół z miłości

oddać jak wdowa ostanie pieniądze

kogo na to stać kto jest wart


zapomnieć to co złe odnaleźć drogę

iść przed siebie nieść radość


patrzeć niebu prosto w słońce

dać odetchnąć ciału

uspokoić sytuację ducha


pod drzewem zasnąć na kilka minut

odpowiedzieć sobie na pytanie

co jest tutaj grane

 


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Aktywista
Aktywista 29 kwietnia 2022, 10:53
wojna, putin rzuca kolejne groźby, przygotowac ewakuacje
przysłano: 28 kwietnia 2022 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca