ostateczna filozofia

Yaro

Umierać to czystym i jasnym

obudź we mnie procesor

jak będę daleko przysypany historią


będę leżał zostaw komentarz

maść na odleżyny

nie oczekuj szczerej odpowiedzi

nie zadawaj pytań po śmierci mi to leży


znajdź swój wodopój więcej luzu

nie szukaj informacji o mnie

za chwilę zapomniesz jaki byłem


odmienne stany przez przypadki

miłość wybacza dlatego że

są to rzeczy miałkie

 

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 29 kwietnia 2022
anonim