Literatura

jogaczara czittamatra [2] (wiersz)

das

zielone wykładziny kanapa szum instalacji w mieszkaniu

rozwijam tu wyższy poziom postrzegania rzeczywistości
spokojna świadomość zielonych joginów lasy tybetańskie
cały wszechświat jest systemem wzajemnych zależności°
energia życiowa już płynie przez każdą cząstkę systemu
układy minerały rośliny zwierzęta i wyższe istoty ludzkie
szukam sensu i znaczenia w codziennych przedmiotach°
okrąg horoskopu to dychowy schemat logika w otoczeniu
rozwijam tu wyższy poziom postrzegania rzeczywistości
spokojna świadomość zielonych joginów lasy tybetańskie
w spektrum świadomości sens obiektywnych informacji
zielone wykładziny kanapa szum instalacji w mieszkaniu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=NlroNkIOX28 Carbon Based Lifeforms - Escape

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 1 maja 2022 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca