Literatura

jogaczara czittamatra [4] (wiersz)

das

otwieranie się na kosmologię otoczenia karty ilustracje

rozwijam wyższy poziom zrozumienia rzeczywistości
szamańska podróż duchowa ta na podstawie schematu
aura stan energetyczny świadomości i doświadczenie°
w uniwersalnym systemie jest informacyjna symbioza
otwieram się na stan kosmicznego snu o postrzeganiu
sygnałach dochodzących z rejonu bloku mieszkalnego°
płyty winylowe w nurtach new-age new-wave jazz-pop
rozwijam wyższy poziom zrozumienia rzeczywistości
w uniwersalnym systemie jest informacyjna symbioza
punkt w okręgu to świadomość centrum kosmogramu
otwieranie się na kosmologię otoczenia karty ilustracje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=NlroNkIOX28 Carbon Based Lifeforms - Escape

 

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 1 maja 2022 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca