Literatura

załamany od wspomnień (wiersz)

Yaro

zaskoczyłaś tak nagle miłość 

nie potrafię żyć gdy brakuje ciebie 

kochałem cię z całych sił wierzyłem w nas 

oszukałaś słowa nagle wszystko zgniło 


upadłem nisko przestałem istnieć 

zamknięty w sobie zaciskam zęby 

w duszy ściska niepewność 

zatrzymałem się na dworcu 


odjechał pociąg pozostał ciężar torów 

zamykam oczy by uwierzyć 

nie widzę oczu nie słyszę słów 

nie odpisałaś na list czekam wyczerpany 


zakręcony jak rondo zamknięty w głowie 

czuję się źle wybaczam zdarzenia 

zapominam lecz nie mogę 

za słaby by iść drogą przed siebie

 


niczego sobie 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Markus 17 maja 2022, 19:06
Yaro za dużo rozpamiętujesz te smutne miłosne historie. To szkodzi zdrowiu duchowemu i cielesnemu.
Yaro
Yaro 17 maja 2022, 21:27
To sa aspiracje mogę powiedzieć , że po części fikcja literacka , więc się nie przejmuj ze mną wszystko dobrze .Pozdrawiam:)
przysłano: 15 maja 2022 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca