Paprochy wpadły mi do zupy
Nie wiem co teraz począć mam Czy zupę wylać do zmywaka Czy może sprawdzić czy to "spam". Czy jest w tym może jakieś truchło Lub jest w tym może jakieś życie Na przyklad mucha albo pająk Więc może dam mu jakąś chwile Niech się opowie lub ożyje. Najprościej jest wyrzucić drania Niech nie udaje nieboraka Do kosza wrzucić go wypada Bo zepsuł obiad gospodarza. Więc jest już pora zamknąć sprawę I przestać o tym dywagować Niech zna swe miejsce robak mały Bo ludzkość ma ważniejsze sprawy.