Literatura

od wieczora do rana (wiersz)

Kazimierz Migas


, gdyby tak zakochać się na jedna noc
Od wieczora do rana...
, gdyby tak Ona swoja głowę położyła na moich kolanach
i ten jeden raz poczuła jak bardzo jest kochana
Od wieczora do rana...
chociaż  nigdy się nie spotkamy
to oboje o tym co noc tak mamy
Od wieczora do rana...

autor65

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 19 maja 2022 (historia)

Inne teksty autora

od wieczora do rana
Kazimierz Migas
od wieczora do rana
Kazimierz Migas
la mer
Kazimierz Migas
sztalugi
Kazimierz Migas
ja
Kazimierz Migas

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca